Stappenplan meet-ups Moeder aan de lijn

WeHelpen heeft een stappenplan ontwikkeld om zelf een meet-up Moeder aan de Lijn voor mantelzorgers te organiseren.

Moeder aan de lijn

Tijdens de meet-ups Moeder aan de Lijn gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Waarom doe je dat en wat betekent het voor jouw leven? Wie kunnen jou daarbij helpen en wie kun jij inspireren met jouw kennis?

De ervaringen met deze bijeenkomsten zijn enorm positief: herkenning, steun, tips en praktische informatie worden gedeeld tijdens een drie uur durend programma. En door de lokale en regionale samenwerking verbindt en verstevigt de band tussen de mantelzorger, de gemeente en de zorg- en welzijnsorganisaties. 

De vraag naar deze meet-ups is groter dan de mogelijkheid om bij u langs te komen. Daarom is een stappenplan ontwikkeld om zelf een meet-up te organiseren. U kunt eenvoudig beeldmateriaal, voorbeeldteksten en promotiematerialen downloaden om te gebruiken voor uw eigen meet-up. En uw evenement ook op de website moederaandelijn.nl laten vermelden, zodat geïnteresseerden zich langs deze weg eenvoudig kunnen aanmelden.