Congres Langer Thuis 2020 gaat niet door op 27 mei

Het Congres Langer Thuis 2020 gaat op 27 mei niet door. Op de website van het congres kunt u uw mailadres doorgeven, zodat we u kunnen informeren over de nieuwe datum en start van de inschrijving.

Congres Langer Thuis 2020

Samen werken aan wonen, welzijn en zorg voor zelfstandig wonende ouderen in de wijk. Hoe doen we dat? Sinds de start in 2018 initieert en versnelt het programma Langer Thuis lokale, regionale en landelijke initiatieven op het gebied van ondersteuning en zorg thuis, mantelzorgers & vrijwilligers en wonen. Zodat ouderen in hun eigen vertrouwde omgeving zelfstandig oud kunnen worden met een goede kwaliteit van leven. We maken samen de tussenbalans op: wat is er gerealiseerd? Wat hebben we geleerd? Waar liggen kansen? Wat inspireert?

Tijdens het Congres Langer Thuis 2020 verbinden we de dagelijkse praktijk van ouderen, mantelzorgers, vrijwilligers, sociaal werkers, wijkverpleegkundigen, huisartsen, praktijkondersteuners, specialisten ouderengeneeskunde, paramedici, apothekers, gemeenten en woningcorporaties met elkaar door te leren met en van pilots en initiatieven uit de praktijk van het programma Langer Thuis.